Toate statele membre ale UE ar trebui sa introduca salariul minim pe economie, a declarat comisarul european pentru afaceri economice si monetare, Joaquin Almunia, relateaza Reuters, preluata de NewsIn. "In fiecare stat membru al UE ar trebui sa exis
Toate statele membre ale UE ar trebui sa introduca salariul minim pe economie, a declarat comisarul european pentru afaceri economice si monetare, Joaquin Almunia, relateaza Reuters, preluata de NewsIn. "In fiecare stat membru al UE ar trebui sa existe un salariu minim pe economie", a declarat Almunia. Chiar daca o astfel de idee ar parea nerealista pe termen scurt, Almunia a precizat ca Bruxellesul ar trebui sa militeze in acest sens pentru ca toate cele 27 de state membre ale UE sa introduca prevederea. "Marea coalitie" a Germaniei ramane in continuare divizata in ceea ce priveste problema introducerii unui salariu minim pe plan national.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.