Reteaua de magazine MiniMax Discount are pentru acest an un plan de investitii de aproximativ opt milioane euro. Fondurile vor fi alocate pentru deschiderea unor magazine la Brasov, Buzau, Campulung Muscel, Cernavoda, Navodari, Ovidiu, Petrosani, Puc
Reteaua de magazine MiniMax Discount are pentru acest an un plan de investitii de aproximativ opt milioane euro. Fondurile vor fi alocate pentru deschiderea unor magazine la Brasov, Buzau, Campulung Muscel, Cernavoda, Navodari, Ovidiu, Petrosani, Pucioasa, Rasnov, Slatina si Turnu. Compania a avut anul trecut vanzari de 13,9 milioane euro si un profit net de 4,2 milioane lei. MiniMax Discount detinea la finele lunii decembrie patru unitati. "Avem o retea de sapte magazine, dintre care trei au fost deschise in ultimele sase luni in Calarasi, Oltenita si Mangalia. Fiecare magazin a necesitat o investitie de 750.000 de euro'', a declarat agentiei Mediafax Rainer Exel, directorul general miniMax Discount. Compania a intrat pe piata in primavara lui 2005, an in care a avut o cifra de afaceri de circa sapte milioane de euro. Pe segmentul de discount din Romania mai sunt prezente si retelele Plus Discount (Tengelmannman), Profi (Louis Delhaise) si Penny Market (Rewe). Totodata, hipermarketurile Kaufland si Auchan tintesc acelasi segment de consumatori.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.