Vodafone Romania va reduce din 29 august tarifele roaming pentru apelurile in statele membre Uniunii Europene pentru a se incadra reglementarilor Comisiei Europene, potrivit NewsIn. Compania de telefonie va percepe clientilor care calatoresc in strai
Vodafone Romania va reduce din 29 august tarifele roaming pentru apelurile in statele membre Uniunii Europene pentru a se incadra reglementarilor Comisiei Europene, potrivit NewsIn. Compania de telefonie va percepe clientilor care calatoresc in strainatate un tarif unic de 0,65 dolari/minut, fara TVA pentru apelurile efectuate catre destinatii din UE, indiferent daca utilizeaza sau nu reteaua unui operator preferat Vodafone. Pentru apelurile primite in roaming, clientul aflat in spatiul UE va plati un tarif unic de 0,32 dolari/minut, fara TVA.
Noile tarife Vodafone World au fost stabilite in conformitate cu prevederile regulamentului UE, la cursul de schimb din data de 30 iunie. Tarifele pentru apelurile in roaming catre alte destinatii, din afara Uniunii Europene, precum si pentru apelurile video, SMS, MMS si GPRS nu vor fi modificate. Vodafone va modifica, tot din 29 august, si zonele de roaming incluse in programul Vodafone World.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.