Delegatia Romaniei pentru prima editie a Jocurilor Marii Negre a luat, aseara, cu asalt Aeroportul International "Henri Coanda", cele 243 de persoane, dintre care 180 de sportivi, urcand la bordurile a doua avioane charter care au decolat spre Trabzo
Delegatia Romaniei pentru prima editie a Jocurilor Marii Negre a luat, aseara, cu asalt Aeroportul International "Henri Coanda", cele 243 de persoane, dintre care 180 de sportivi, urcand la bordurile a doua avioane charter care au decolat spre Trabzon putin dupa miezul noptii.
Conform oficialilor romani, efortul financiar fara precedent depus de ANS (n.n. - costurile s-au ridicat la aproximativ 300.000 de dolari) a avut ca tinta incurajarea performantelor la nivelul juniorilor si cadetilor, sector atat de deficitar in ultima vreme. De altfel, Romania va fi reprezentata la toate disciplinele sportive anuntate de organizatori, urmand ca tinerele sperante autohtone sa-si masoare fortele la volei, baschet, atletism, ciclism, fotbal, gimnastica ritmica, natatie, lupte, taekwondo WTF, tir cu arcul si atletism pentru persoanele cu handicap, cu adversari din Albania, Armenia, Azerbadjan, Georgia, Moldova, Rusia, Grecia, Bulgaria, Ucraina si Turcia. (C.V)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.