Alpha Leasing a acordat finantari pentru achizitia unor bunuri in valoare de 300 de milioane de euro de la infiintarea companiei, in anul 1998, deservind circa 1.800 de clienti, atat companii, cat si persoane fizice autorizate, a declarat directorul
Alpha Leasing a acordat finantari pentru achizitia unor bunuri in valoare de 300 de milioane de euro de la infiintarea companiei, in anul 1998, deservind circa 1.800 de clienti, atat companii, cat si persoane fizice autorizate, a declarat directorul adjunct de vanzari, Luminita Zamfir. "Leasingul de autoturisme reprezinta 46,4% din portofoliul total al companiei, in timp ce finantarile pentru achizitia de autovehicule comerciale cumuleaza 22,1%", a afirmat Zamfir. Structura portofoliului este completata de leasingul destinat echipamentelor, cu o cota de 31,5%, reprezentantii firmei estimand ca acest segment va ajunge la o pondere de 35-40% in urmatorii ani.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.