Jucatorul rus se revolta fata de preturile la mincare existente la All England Club.

Turneul de la Wimbledon nu mai are romani pe tablourile principale, dupa ce Andrei Pavel a fost invins in trei seturi de catre americanul James Blak
Jucatorul rus se revolta fata de preturile la mincare existente la All England Club.

Turneul de la Wimbledon nu mai are romani pe tablourile principale, dupa ce Andrei Pavel a fost invins in trei seturi de catre americanul James Blake (4-6, 3-6, 3-6) in runda secunda, tenismanul roman raminind cu doar sase victorii in acest an. De peste cinci ori mai multe succese are liderul clasamentului mondial, Roger Federer, care a ajuns la cifra 32 pe 2007, el obtinind totodata al 50-lea succes consecutiv pe iarba. Ultima infringere a sa pe gazon dateaza din vara lui 2002, cind a fost eliminat in primul tur al Internationalelor Marii Britanii de catre Mario Ancic. Cistigator ulterior al urmatoarelor patru editii, Federer are destule motive sa se simta bine la All England Club, spre deosebire de Marat Safin, care tuna si fulgera impotriva organizatorilor. El sustine ca mincarea oferita la Wimbledon este foarte scumpa si deloc gustoasa, acuzind faptul ca o farfurie cu paste costa 25 de dolari la All England Club, pret pe care nu l-a mai intilnit nici la cele mai luxoase restaurante din lume. "Cu siguranta, aici nu sintem la Cipriani in New York. Pina si la Moscova, unul dintre cele mai scumpe orase din lume, se servesc paste mai bune pentru 20 de dolari, asta este sigur. In fiecare zi, servim aceleasi mincaruri: pui si paste. Pentru preturile pe care le cer, organizatorii ar fi trebuit sa se descurce mai bine", a spus rusul, referindu-se la faptul ca fiecare jucator plateste 47,02 dolari pentru hrana zilnica. Organizatorii au avut probleme si cu jucatoarea franceza Tatiana Golovin (cap de serie nr. 17), care a incalcat partial codul vestimentar al Wimbledonului, ce ii obliga pe jucatori sa evolueze in alb. La meciul cu austriaca Tamira Paszek, ea s-a prezentat avind pantaloni rosii pe sub rochia alba, fapt care a stirnit controverse. Dat fiind ca pantalonii nu depaseau insa rochita ca lungime, ea a fost lasata sa joace, insa a fost ultima partida la actuala editie fiind eliminata.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.