Sute de turisti au vizitat si chiar s-au cazat, de la inceputul acestui an, la herghelia din Beclean, judetul Bistrita-Nasaud, unde au putut sa invete sa calareasca sau sa faca plimbari cu trasura prin imprejurimi. Daca, la inceput, soseau iubitori a
Sute de turisti au vizitat si chiar s-au cazat, de la inceputul acestui an, la herghelia din Beclean, judetul Bistrita-Nasaud, unde au putut sa invete sa calareasca sau sa faca plimbari cu trasura prin imprejurimi. Daca, la inceput, soseau iubitori ai sporturilor ecvestre doar din judet, acum au inceput sa apara turisti din Cluj, Satu Mare si chiar din Ungaria sau Franta.
Pentru o ora de calarie pe cai lipitani, semigrei sau ponei, turistul plateste 15 lei, iar plimbarile cu trasura costa 10 euro pe ora.
Herghelia ofera si posibilitati de cazare in camere cu trei paturi, preturile pe noapte fiind intre 30 si 40 de lei pentru o camera, in functie de numarul de persoane solicitante.
Herghelia de la Beclean se afla
la circa 40 km de municipiul Bistrita.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.