Utilizatorii pot de asemenea cere imprimarea fotografiilor preferate pe autocolante sau pe obiecte specifice pentru cadouri, precum cani, puzzle-uri si tricouri.
Serviciul va fi disponibil pentru posesorii de telefoane Nokia din gama Nseries di
Utilizatorii pot de asemenea cere imprimarea fotografiilor preferate pe autocolante sau pe obiecte specifice pentru cadouri, precum cani, puzzle-uri si tricouri.
Serviciul va fi disponibil pentru posesorii de telefoane Nokia din gama Nseries din intreaga Europa, incepand de vineri. Acestia trebuie sa instaleze pe aparat aplicatia Nokia XpressPrint. Serviciul necesita o conexiune mobila la internet, prin conexiunea 3G oferita de operatorul de telefonie mobila sau prin conectarea la o retea wireless WLAN.
Serviciul mobil de imprimare este accesibil din meniul Galerie (Gallery) al dispozitivului. Pentru a comanda fotografiile, utilizatorii trebuie sa selecteze imaginile pe care doresc sa le transfere pe hartie, sa introduca adresa si celelalte informatii necesare si sa selecteze optiunea "Comanda". Termenul de livrare pentru Romania este de cinci zile.
Preturile romanesti variaza intre 0,40 lei cu TVA (pentru o poza cu dimensiunile de 9 x 12 centimetri) si 3,29 lei (pentru o imagine de 20 x 30 centimetri). Acestor preturi li se adauga un tarif de 8,25 lei/pachet pentru transport, care include taxele postale si TVA. Plata se poate face prin card de credit sau prin alte variante, iar primele zece fotografii imprimate sunt gratuite.
Serviciul este oferit in partneriat cu compania germana CeWe Color, care este cea mai mare mare firma de procesare foto din Europa, cu o cota de piata de aproximativ 50%. Anul trecut, CeWe Color a avut incasari de 400 de milioane de euro si a livrat in Europa un numar de 2,9 miliarde de fotografii. Compania CeWe Color are 3000 de angajati. Firme detine centre de productie in Anglia, Franta, Cehia, Slovacia, Polonia si Ungaria.
Clientii din Romania pot solicita asistenta tehnica din partea CeWe prin telefon, apeland un numar din Ungaria.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.