Incredibil. Un baietel din Statele Unite face tratament cu hormoni ca sa devina fetita Desi pare greu de crezut, in lume exista copii diagnosticati cu tulburare de identitate sexuala de tip transsexual. Jazz este unul dintre ei. La numai cinci ani,
Incredibil. Un baietel din Statele Unite face tratament cu hormoni ca sa devina fetita Desi pare greu de crezut, in lume exista copii diagnosticati cu tulburare de identitate sexuala de tip transsexual. Jazz este unul dintre ei. La numai cinci ani, baietelul a schimbat pantalonii si masinile pe rochite si papusi, iar la sase primeste deja un tratament cu hormoni, in speranta ca, la varsta adolescentei, va avea sani si coapse. Fara barba sau mustata Parintii lui Jazz, Renee si Scott Jennings, au acceptat sa vorbeasca intr-o emisiune realizata de cunoscuta jurnalista Barbara Walters, de la ABC, despre cum au reusit sa patrunda in lumea propriului lor copil si sa o inteleaga. Cand un copil de numai cinci ani iti spune ca vrea sa fie fetita, desi s-a nascut baiat, si are cosmaruri noaptea, de teama sa nu se trezeasca dimineata cu barba si mustata, in mintea parintilor apare un mare semn de intrebare. Parintii fac orice pentru el Renee si Scott au acceptat diagnosticul pus de medici: tulburare de identitate sexuala si, de dragul copilului, fac orice pentru a-l feri pe Jazz de depresie, violenta sau tentativa de suicid. Asa ca au acceptat transformarea copilului lor. Cu acordul medicilor, Jazz este supus unui tratament hormonal, in urma caruia acestia spera ca, la adolescenta, sa aiba sani si forme feminine. La sase ani, insa, Jazz arata deja ca o adevarata domnisoara: are parul lung, cercei in urechi si rochii de invidiat. "Nu i-au placut niciodata jucariile pentru baieti. De cate ori l-am lasat singur acasa l-am gasit imbracat in haine de femeie si machiat. Asa ca avem datoria de parinti sa-l facem sa se simta bine atat acum, cat este copil, dar si atunci cand va deveni adult", a declarat Renee, mama lui Jazz.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.