Videoclipul saptamanii  Desi fuge de machiajul de televiziune cat poate, Mihai Traistariu n-a scapat de data aceasta. Pentru videoclipul "Dimmi si o no", care e deja difuzat de posturile muzicale de la noi, artistul a suportat "kilograme" de pud
Videoclipul saptamanii  Desi fuge de machiajul de televiziune cat poate, Mihai Traistariu n-a scapat de data aceasta. Pentru videoclipul "Dimmi si o no", care e deja difuzat de posturile muzicale de la noi, artistul a suportat "kilograme" de pudra si fond de ten. Clipul, regizat de Iulian Moga, are un scenariu mai putin obisnuit pentru un artist de talia lui Traistariu: o actiune de film politist, iar Mihai joaca rolul unui barbat care este dus de nas de o femeie foarte frumoasa. Dupa "Tornero", "Dimmi si o no" i-a asigurat succesul interpretului: Mihai a cucerit Europa cu trilurile sale, iar mai nou a trecut si peste Ocean. Aceasta piesa a fost nominalizata la cea de-a 17-a editie a Los Angeles Music Awards, la categoria "Dance Male Vocal". 


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.