Steaua nu a avut noroc, ieri, la tragerea la sorti a meciurilor din turul doi preliminar al Ligii Campionilor la fotbal si va juca cu cel mai puternic adversar posibil (dintre cei potentiali), campioana Poloniei, Zaglebie Lubin. Steaua va disputa mec
Steaua nu a avut noroc, ieri, la tragerea la sorti a meciurilor din turul doi preliminar al Ligii Campionilor la fotbal si va juca cu cel mai puternic adversar posibil (dintre cei potentiali), campioana Poloniei, Zaglebie Lubin. Steaua va disputa meciul tur in deplasare, la 31 iulie sau 1 august si returul la 7 sau 8 august, la Bucuresti. Campioana Romaniei, Dinamo, este calificata direct in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, meciurile din aceasta faza urmand sa fie stabilite la 3 august.

Adrian Ilie: "Putem trece de Zaglebie"
Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, crede ca gruparea ros-albastra are valoarea necesara pentru a trece de campioana Poloniei, Zaglebie Lubin. "Cred ca e una dintre echipele grele cu care puteam sa picam. Sa vedem cat e ghinion. Steaua are valoare foarte mare si putem sa trecem. O sa vorbim cu toti pe care ii cunoastem pentru a ne ajuta sa ne trimita orice informatie despre Zaglebie Lubin. Noi nu ne gandim decat la calificarea in grupele Ligii Campionilor, care este primul obiectiv din acest sezon. Lubin are jucatori de echipa nationala si sigur se vor mai intari, ceea ce vom face si noi. E una dintre echipele grele cu care puteam sa picam in turul doi", a spus Ilie.

"Adversar incomod, iar pentru fani neatractiv"
Antrenorul Czeslaw Michniewicz de la Zaglebie Lubin a declarat ca si-ar fi dorit sa intalneasca un adversar cu nume din vestul Europei, precum Glasgow Rangers, decat o echipa din est incomoda si neatractiva pentru suporteri, precum formatia romana. "Nu exista adversari slabi in aceasta competitie. Mi-as fi dorit sa jucam cu echipe bune, cu nume si atractive din vest, precum Glasgow Rangers, decat cu adversari tari, incomozi, iar pentru fani neatractivi, din estul Europei, precum Steaua. Indiferent de adversar, fara sa lupti nu te poti califica. Vom da totul pe teren pentru a avea un drum cat mai lung in Liga Campionilor", a spus Michniewicz, citat de Gazeta Wyborcza.

Chiacu: Steaua are sanse mari
Fostul atacant al echipei Wisla Cracovia Hristu Chiacu spune ca Steaua are 70-80 la suta sanse de calificare. El este de parere ca Zaglebie a castigat titlul, pentru ca nu a bagat-o nimeni in seama, dar "au fost alte lucruri pe acolo". "Zaglebie are un stadion frumos si vine multa lume la meciuri. Cat timp am stat eu in Polonia, suporterii mi s-au parut cam reci. Din cate stiu este o echipa cu bani. Pe ei nu i-a bagat nimeni in seama in lupta pentru titlu, dar au fost alte lucruri pe acolo", a adaugat Chiacu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.