Deputatul PSD Ion Stan (foto), secretarul comisiei parlamentare comune pentru controlul SRI, a declarat, ieri, ca SRI-ului ii revine responsabilitatea de a sesiza Parchetul in legatura cu societatile care desfasoara activitati ilegale de culegere de
Deputatul PSD Ion Stan (foto), secretarul comisiei parlamentare comune pentru controlul SRI, a declarat, ieri, ca SRI-ului ii revine responsabilitatea de a sesiza Parchetul in legatura cu societatile care desfasoara activitati ilegale de culegere de informatii. Stan a precizat ca in Legea sigurantei nationale exista reglementari foarte clare potrivit carora acest gen de activitati sunt interzise pentru alte institutii decat cele abilitate legal.
„Ar trebui ca institutiile abilitate ale statului sa ia masuri. SRI si celelalte institutii din domeniul sigurantei nationale sa sesizeze Parchetul“, a spus deputatul PSD. El a explicat ca aceasta situatie se perpetueaza de mai multa vreme pentru ca nu exista o legislatie legata de interceptarea ilegala a comunicatiilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.