Prima editie a Jocurilor Marii Negre va aduna la start, conform datelor prezentate de organizatori, sportivi din 12 tari, in afara natiunilor din Balcani urmand sa fie prezente si Albania, Armenia, Azerbaidjan, Georgia, Moldova, Rusia si Ucraina. Un
Prima editie a Jocurilor Marii Negre va aduna la start, conform datelor prezentate de organizatori, sportivi din 12 tari, in afara natiunilor din Balcani urmand sa fie prezente si Albania, Armenia, Azerbaidjan, Georgia, Moldova, Rusia si Ucraina. Un fel de mini campionat european, in care Romania are sansa de a-si etala valorile la 11 discipline, dupa cum urmeaza: volei, baschet, atletism, ciclism, fotbal, gimnastica ritmica, inot, lupte, taekwondo WTF, tir cu arcul si atletism pentru persoanele cu handicap. Conform declaratiei directorului ANS, Mihai Capatana, pentru intreaga actiune la care participa o delegatie de 243 de persoane, dintre care 180 de sportivi, se vor plati 294.167,55 de dolari, in aceasta suma fiind incluse taxele de participare, cazare si transport, care se va face cu doua curse charter, precum si echipamentele de concurs si de prezentare. Ieri, la intalnirea cu oficialii disciplinelor sportive care ne vor reprezenta la Trabzon, presedintele ANS, Octavian Bellu (foto), a declarat ca n-a impus un numar minim de medalii, tocmai pentru a nu-i inhiba pe sportivi, dar spera intr-o comportare cat mai buna.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.