Un functionar al Primariei Sectorului 6 participa, in aceste zile, la lucrarile Comisiei Tehnice din cadrul Agentiei de Protectie a Mediului Bucuresti.
Pe parcursul a 6 luni, comisia va elabora, in colaborare cu ANM, programe pentru remedierea e
Un functionar al Primariei Sectorului 6 participa, in aceste zile, la lucrarile Comisiei Tehnice din cadrul Agentiei de Protectie a Mediului Bucuresti.
Pe parcursul a 6 luni, comisia va elabora, in colaborare cu ANM, programe pentru remedierea emisiilor de noxe.
"unul dintre subiectele care preocupa in mod deosebit si, totodata, unul dintre cei mai incriminati factori este traficul rutier. Sunt supuse analizei emisiile si concentratiile de monoxid de carbon, dioxid de carbon, oxid de azot, benzen si ozon existente in aer. In cadrul urmatoarei intalniri va fi elaborat Planul de Gestionare a Aerului la nivelul Capitalei", a declarat primarul Cristian Poteras. sedintele se desfasoara in baza H.G. nr. 543/2004 si a Ordinului Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor 745/2002. In ultimele doua saptamani, 50 de asociatii de proprietari din cartierele Drumul Taberei, Militari, Crangasi si Giulesti au solicitat executarea unor lucrari ce vizeaza amenajarea de parcari de resedinta, spatii verzi sau toaletarea arborilor din imediata apropiere a imobilelor. Pentru realizarea acestora au fost deja incheiate contracte, fiind demarate lucrarile in cazul amenajarilor de locuri de parcare si spatii verzi in cartierele Drumul Taberei si Militari.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.