George Copos face economii si cu proprii fotbalisti. Patronul cu cel mai mare arici la buzunare din fotbalul romanesc nu plateste cheltuielile facute de rapidisti pe apartamentele in care locuiesc. Daca marile cluburi se i

George Copos face economii si cu proprii fotbalisti. Patronul cu cel mai mare arici la buzunare din fotbalul romanesc nu plateste cheltuielile facute de rapidisti pe apartamentele in care locuiesc. Daca marile cluburi se intereseaza de case pentru noile achizitii, urmand sa si dea bani pentru plata acestora, la Rapid treaba sta invers.
Spre exemplu, Bayern i-a cumparat o superba vila, dintr-o zona rezidentiala, italianului Toni, la sosirea acestuia in Germania. In schimb, dintre giulesteni, Boya, Bozovic, Cesinha nu au, in Romania, un loc pe care-l pot numi acasa. Cei trei pun capul pe perna, seara, in camerele din baza sportiva Prorapid. Dupa cantonamentul din Elvetia, lucrurile se vor schimba, urmand ca acestia sa isi caute locuinte prin Bucuresti, doar vor juca ani buni in Giulesti. Si cum cel mai ieftin si decent apartament se inchiriaza cu 300 de euro, socotim ca George Copos face o mare economie la bani, undeva peste 50.000 de euro pe an.
Nicaieri in contractele jucatorilor de la Rapid nu apare vreo clauza prin care clubul se obliga sa se ocupe de cazarea fotbalistilor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.