Delegatia Permanenta a PNL se intalneste, sambata dimineata, la Brasov, pentru a pune la punct strategia partidului pentru alegerile europarlamentare. In cadrul intalnirii, toti ministrii liberali si vicepresedintii pe domenii vor prezenta rapoarte d
Delegatia Permanenta a PNL se intalneste, sambata dimineata, la Brasov, pentru a pune la punct strategia partidului pentru alegerile europarlamentare. In cadrul intalnirii, toti ministrii liberali si vicepresedintii pe domenii vor prezenta rapoarte de activitate, informeaza Hotnews.

Conducerea PNL a anuntat luna aceasta ca, pe perioada verii, toti alesii liberali se vor afla in campanie pentru primele alegeri pentru PE.

Primul scrutin europarlamentar in Romania va fi organizat pana la sfarsitul acestui an, potrivit prevederilor tratatului de aderare la UE.

Printre cei care vor prezenta rapoarte de activitate sunt si ministrii care s-au aflat in ultimele zile in atentia publica fie din cauza unor motiuni, ca in cazul ministrilor Sanatatii si Agriculturii, fie din cauza unor scrisori adresate CE, cum e cazul ministrului Justitiei, fie din cauza unor gafe, cum e cazul ministrului de Externe.

La sedinta nu va fi discutata, punctual, lista candidatilor pentru alegerile europarlamentare, dar surse liberale afirma ca fostul ministru de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, este in continuare de acord sa se afle in fruntea ei.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.