Tragedia imensa a unei familii, care a pierdut un copil in varsta de 21 de ani, a facut ca o adolescenta de 17 ani sa primeasca o a doua sansa in viata. Aceasta a primit inima tanarului decedat, dupa ce parintii acestuia si-au dat acordul pentru tra
Tragedia imensa a unei familii, care a pierdut un copil in varsta de 21 de ani, a facut ca o adolescenta de 17 ani sa primeasca o a doua sansa in viata. Aceasta a primit inima tanarului decedat, dupa ce parintii acestuia si-au dat acordul pentru transplant.

Marius Danciu avea 21 de ani si era din Cluj. Acum o saptamana s-a dus la discoteca din sat. La miezul noptii, tanarul a plecat spre casa si a fost spulberat de o masina. Desi a fost dus de urgenta la spital, unde a stat nu mai putin de patru zile in coma, miercuri, tanarul si-a dat ultima suflare. Drama familiei Danciu a adus insa sperante altor familii, parintii lui Marius hotarand sa doneze inima, pancreasul, ficatul si rinichii fiului lor, celor care au nevoie de aceste organe. Ieri, la o zi dupa operatie, in casa Petronelei Mariana Adochitei, din judetul Suceava, fata care a beneficiat de transplant, toata familia astepta cu sufletul la gura o veste de la Targu Mures. La spitalul de acolo, fetei urma sa-i fie „montata” noua inima. . Se rugau ca Petronela sa se simta bine si sa nu apara complicatii post-operatorii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.