Liderul UCM din zona Sfantul-Gheorghe, Gazda Zoltan (foto), sustine ca s-au gasit cip-uri implantate in calculatoarele de acasa, de la sediul UCM, precum si in calculatorul juristului UCM, Kulcsar Perza Jozsef. Gazda Zoltan ne-a declarat ca „d
Liderul UCM din zona Sfantul-Gheorghe, Gazda Zoltan (foto), sustine ca s-au gasit cip-uri implantate in calculatoarele de acasa, de la sediul UCM, precum si in calculatorul juristului UCM, Kulcsar Perza Jozsef. Gazda Zoltan ne-a declarat ca „dupa interpelarea parlamentara a deputatului PD Petre Strachinaru, in care a solicitat anchetarea celor care au organizat referendumul pentru autonomia Tinutului Secuiesc, am observat ca telefonul meu este ascultat si s-au scurs unele informatii pe care le aveam pe calculator. Fostul ministru a justitiei Monica Macovei i-a raspuns d-lui deputat, tot printr-o declaratie in Parlament, ca Procuratura a luat masurile de anchetare a organizatorilor referendumului. La scurt timp au aparut unele scrisori iredentiste, ca si cum le-as fi trimis eu, de pe adresa mea de e-mail.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.