Relocarea terminalului Bursei Romane de Marfuri (BRM) de la Timisoara intr-un spatiu mai mare, oferit de conducerea intreprinderii Elba, i-a oferit prilejul presedintelui acestei organizatii, Mircea Filipoiu, sa recunoasca, resemnat, ca in zona de ve
Relocarea terminalului Bursei Romane de Marfuri (BRM) de la Timisoara intr-un spatiu mai mare, oferit de conducerea intreprinderii Elba, i-a oferit prilejul presedintelui acestei organizatii, Mircea Filipoiu, sa recunoasca, resemnat, ca in zona de vest a tarii nu exista un interes prea mare pentru tranzactiile la bursa. "Daca faceam un seminar la Viena, am convingerea ca sala ar fi fost mai plina decat aici", a izbucnit seful BRM, surprins sa vada ca doar cateva persoane au onorat, ieri, invitatia de a participa la eveniment. Inaugurarea noului sediu vine pe fondul unei crize prelungite in activitatea concurentei locale a BRM, respectiv Bursa de Marfuri Timisoara, care, din cauza lipsei de clienti, si-a desfiintat pana si terminalul deschis nu cu mult timp in urma la Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara. "In urma cu cativa ani, la Bursa de Marfuri Timisoara a fost vorba de furaciuni, iar la vremea respectiva eu am sesizat Justitia", a recunoscut presedintele BRM. Terminalul Timisoara al Bursei Romane de Marfuri lucreaza in proportie de peste 90 la suta numai pentru CFR. Din cele 16 licitatii planificate din ianuarie pana in prezent, 13 au fost pentru CFR.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.