Tabara - Departe de valorile materiale Desi nu s-a inventat inca masina timpului, oamenilor le place sa calatoreasca in timp. Prin tabara Medievala de la Arbanasi, care se organizeaza intre 16 iulie si 2 septembrie, copiii pot ajunge in timpuri in c
Tabara - Departe de valorile materiale Desi nu s-a inventat inca masina timpului, oamenilor le place sa calatoreasca in timp. Prin tabara Medievala de la Arbanasi, care se organizeaza intre 16 iulie si 2 septembrie, copiii pot ajunge in timpuri in care oamenii isi traiau viata calauziti de valori si idealuri inalte, in tinuturi de legenda cu eroi de basm. Tabara Medievala de la Arbanasi este o evadare din lumea jocurilor pe computer si a valorilor materiale si o poarta deschisa catre vremurile de poveste.  Lectura - Povesti, audiobook Magda Catone si Rodica Negrea citesc povesti pe o colectie de audiobook-uri dedicata copiilor, "Ora de culcare", editata de Humanitas Multimedia. H.M. a publicat in jur de 70 de titluri, fie in lectura unor autori precum Plesu, Liiceanu, Patapievici, fie in lectura actorilor O. Pellea, V. Rebengiuc, M. Iures.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.