Aproape 37% din electoratul PNL ar dori ca formatiunea pe care o simpatizeaza sa se alieze din nou cu PD, se arata intr-un sondaj de opinie al IMAS, realizat la solicitarea Realitatea TV. 20% dintre sustinatorii liberalilor vad o alianta cu social de
Aproape 37% din electoratul PNL ar dori ca formatiunea pe care o simpatizeaza sa se alieze din nou cu PD, se arata intr-un sondaj de opinie al IMAS, realizat la solicitarea Realitatea TV. 20% dintre sustinatorii liberalilor vad o alianta cu social democratii, circa 7%, cu PNTCD, iar 4%, cu PNG. Cele mai mici sanse pentru a forma o alianta cu PNL, in viziunea electoratului, le au Partidul Romania Mare, Partidul Liberal Democrat si UDMR. Cercetarea mai arata ca peste 8% dintre persoanele chestionate ar vota cu PNL daca duminica viitoare ar avea loc alegeri. Sondajul a fost realizat in perioada 9-17 iunie, pe un esantion de 1.241 de persoane si are o marja de eroare de plus/minus 2.8%. (L.G.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.