Artist. Fostul golgheter al Romaniei in 2000, Marian Savu, s-a apucat de decoratiuni interioare Dupa ce s-a lasat de fotbal, Marian Savu a devenit impresar. Sezonul trecut a jucat la Petrolul Ploiesti in divizia secunda, dar, din martie 2007, a ince
Artist. Fostul golgheter al Romaniei in 2000, Marian Savu, s-a apucat de decoratiuni interioare Dupa ce s-a lasat de fotbal, Marian Savu a devenit impresar. Sezonul trecut a jucat la Petrolul Ploiesti in divizia secunda, dar, din martie 2007, a inceput sa impresarieze fotbalisti de la FC National si Ceahlaul. Nu se agita foarte mult pentru ca aceasta ocupatie nu este principala sursa de venit. Banii familiei Savu provin din vanzarea de gresie si faianta. S-au gandit sa investeasca in acest domeniu dupa ce au fost dezamagiti de serviciile oferite de alte firme de profil pentru casa lor din Pipera, proaspat terminata. Asa ca, Marian, impreuna cu Ionut Podosi, un om cu vechime in aceasta meserie, s-au asociat si au deschis San-Ioli Design, o firma ce importa din Italia doar marci de lux. Nici Olivia, sotia fostului fotbalist, nu s-a lasat mai prejos si a intrat in afacere. Unul dintre clientii lor este Daniel Tudor, portarul echipei UTA. Nasul, sef la Imigrari Marian s-a retras din fotbal, dar fiul sau, Alexandru, in varsta de noua ani, duce traditia mai departe. Acesta a inceput la scoala de fotbal a lui Marcel Pigulea, dar, pentru ca era prea departe de casa si de scoala, s-a mutat la GDV, scoala lui Ghita Vasile si Daniel Prodan. "Este innebunit dupa Ronaldinho, dar eu il strig Beckham prin casa. Este foarte ingrijit si ii plac bijuteriile. A fost in tabara in Turcia si mi-a adus o bratara cu cap de mort. Cumpara tot felul de lucruri de-astea. I-am dat odata 50 de euro de cheltuiala, chiar daca toate distractiile lui erau incluse in pretul taberei si s-a intors dator", a povestit tatal lui. Impresarul are si o fetita, Alessia Maria, in varsta de trei ani, pe care a poreclit-o Angelina Jolie, datorita buzelor mari. Nasul ei este seful biroului de imigrari din Cipru, care va apela la fostul fotbalist pentru a-si decora casa.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.