Gloria Buzau a depus ieri documentatia la Comisia de Licentiere a Federatiei Romane de Fotbal pentru a primi dreptul de a evolua in sezonul 2007-2008 in prima liga.
Echipa din Crang este singura asupra careia mai planeaza incertitudini in legat
Gloria Buzau a depus ieri documentatia la Comisia de Licentiere a Federatiei Romane de Fotbal pentru a primi dreptul de a evolua in sezonul 2007-2008 in prima liga.
Echipa din Crang este singura asupra careia mai planeaza incertitudini in legatura cu prezenta in Liga I. O decizie nefavorabila Gloriei din partea Comisiei de Licentiere va fi in folosul formatiei FC National, care ar putea astfel sa evolueze si in sezonul 2007-2008 in primul esalon.
Totusi, o data cu depunerea documentelor la FRF, Gloria Buzau a facut un pas important inainte. Luni, actele vor fi analizate de catre comisia de prima instanta pentru acordarea licentei cluburilor. In cazul in care completul decide ca clubul finantat de catre Constantin Bucur nu indeplineste conditiile pentru a juca in Liga I, Gloria mai are dreptul de a ataca hotararea prin apel, pana pe data de 13 iulie cand va fi data sentinta finala.
Pentru a primi licenta pentru sezonul 2007-2008 Gloria Buzau trebuie, printre altele, sa aibe un stadion pe care sa fie montate minimum 3.000 de scaune din plastic, sa amenajeze o zona pentru suporterii oaspetilor - 5% din capacitatea totala a arenei, sa amenajeze 100 de locuri de parcare pentru VIP in spatele tribunei I, iar zona rezervata carelor de transmisie trebuie sa fie in spatele tribunei oficiale.




Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.