Fundasul a parasit cantonamentul Stelei si a revenit la clinica de la Bologna, din cauza unei complicatii postoperatorii.

Fundasul stelist Sorin Ghionea risca sa piarda si inceputul noului sezon, dupa ce a ratat finalul precedentu
Fundasul a parasit cantonamentul Stelei si a revenit la clinica de la Bologna, din cauza unei complicatii postoperatorii.

Fundasul stelist Sorin Ghionea risca sa piarda si inceputul noului sezon, dupa ce a ratat finalul precedentului, din cauza unei accidentari suferite la finalul lunii februarie. Abia revenit dupa operatia de la genunchi, Ghionea s-a antrenat separat in cantonamentul din Austria, insa a fost nevoit sa revina la clinica de la Bologna, din cauza unei complicatii postoperatorii, ceea ce l-ar putea tine in afara terenului inca doua luni. "Din cauza unei complicatii postoperatorii de natura algodistrofica la nivelul rotulei genunchiului sting, ultima perioada de reabilitare a jucatorului Sorin Ghionea se va efectua la clinica Isokinetic. Precizam ca starea de sanatate a fundasului stelist nu s-a agravat si nu necesita alta interventie chirurgicala", se precizeaza pe site-ul oficial al ros-albastrilor. In cantonamentul de la Kaprun ar putea reveni, in schimb, portarul Andrey. Brazilianul a fost informat de conducere sa se prezinte alaturi de echipa mare, dupa ce a efectuat primul antrenament de la revenirea in Romania alaturi de echipa a doua a Stelei. Altfel, noua achizitie a ros-albastrilor, Valentin Badoi, si-a intrat in rol la antrenamentul de joi seara, marcind doua goluri intr-un joc-scoala.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.