O echipa de fotoreporteri ai cotidianului nostru a fost brutalizata si amendata de jandarmii Brigazii Speciale de Interventie pe motiv ca si-au facut meseria si l-au fotografiat pe fostul Rege Mihai I. Conflictul a izbucnit in momentul in care fotog
O echipa de fotoreporteri ai cotidianului nostru a fost brutalizata si amendata de jandarmii Brigazii Speciale de Interventie pe motiv ca si-au facut meseria si l-au fotografiat pe fostul Rege Mihai I. Conflictul a izbucnit in momentul in care fotografii s-au apropiat de resedinta regala de pe Bulevardul Kiseleff, din imediata apropiere a Muzeului Satului. Jandarmii s-au repezit la jurnalisti si le-au cerut actele de identitate. Luati prin surprindere, fotoreporterii au asteptat ca la fata locului sa ajunga seful Departamentului Foto. Acesta din urma a fost imbrancit brutal de jandarmi. Angajatii nostri au scos atunci cartile de identitate si le-au predat autoritatilor. Victoriosi, subofiterii au decis atunci, culmea, sa-i amendeze cu cinci milioane de lei vechi, pentru refuz de legitimare, desi procesele verbale au fost completate cu date copiate chiar din actele oferite de impricinati.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.