Detinutul care a evadat in urma cu doua saptamani de la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Aiud a fost prins, ieri, la stana tatalui sau dintr-o localitate mureseana. In urma unei informatii potrivit careia Gligor Augustin, care evadase in 19 iun
Detinutul care a evadat in urma cu doua saptamani de la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Aiud a fost prins, ieri, la stana tatalui sau dintr-o localitate mureseana. In urma unei informatii potrivit careia Gligor Augustin, care evadase in 19 iunie de la punctul de lucru Aiud, s-ar afla la tatal sau, in satul Bozed, comuna Ceausu de Campie, politistii au descins la stana acestuia. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Mures, Livia Popa, in momentul in care politistii s-au apropiat, Gligor a fugit in padure. „Am facut echipe care au inconjurat padurea si au periat-o si am reusit sa-l prindem“, a declarat Livia Popa. Augustin Gligor nu a opus rezistenta si nu a fost nevoie sa se traga focuri de arma.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.