Liberalii se reunesc, astazi si maine, la Brasov, in sedinta Delegatiei Permanente, unde vicepresedintii si ministrii PNL isi vor prezenta raportul de activitate pe primele sase luni ale acestui an. Alte puncte aflate pe agenda liberalilor vor fi sta
Liberalii se reunesc, astazi si maine, la Brasov, in sedinta Delegatiei Permanente, unde vicepresedintii si ministrii PNL isi vor prezenta raportul de activitate pe primele sase luni ale acestui an. Alte puncte aflate pe agenda liberalilor vor fi stabilirea unei strategii pentru campania electorala pentru Parlamentul European si pregatirea alegerilor locale. O astfel de planificare este cu atat mai necesara cu cat premierul Tariceanu a fixat un tel inalt pentru PNL: un rezultat de 20% la scrutinul pentru europarlamentare. Liderul PNL admite ca erodarea partidului din ultima vreme s-a datorat schimbarii de atitudine a conducerii partidului de la finele anului 2006, dar nu crede ca liberalii vor obtine mai putin de 10% la aceste alegeri. Tot in cadrul intrunirii, presedintele Comisiei parlamentare de elaborare a Codului electoral, Mihai Voicu, le va prezenta proiectul de vot uninominal membrilor Delegatiei Permanente care sunt parlamentari, care sa poata, la randul lor, sa popularizeze initiativa in teritoriu. Vineri, inaintea inceperii intrunirii, ministrii PNL vor avea discutii informale cu reprezentantii din teritoriu pentru a vedea care sunt problemele cu care se confrunta acestia.

>> In cadrul Delegatiei s-ar putea contura primele candidaturi oficiale pentru Parlamentul European.


sambata
7.00 cupa presei la pescuit sportiv
Baza de pescuit sportiv Branesti
Primaria Sectorului 2 organizeaza cea de-a patra editie a Cupei Presei la pescuit sportiv.

11.00 inaugurarea centrului de informare rosia montana
Rosia Montana
Fundatia Soros Romania si Academia Romana inaugureaza oficial Centrul de Informare Rosia Montana. La eveniment participa principesa Margareta a Romaniei, presedintele Academiei Romane, Ionel Haiduc, si presedintele Fundatiei Soros Romania, Renate Weber.

17.30 conferinta la muzeul de istorie
Muzeul de Istorie al Municipiului Bucuresti
Fundatia Culturala "Prof. George Manu" organizeaza conferinta cu tema "Pagini de istorie legionara".


duminica
13.00 portugalia preia presedintia ue
Bruxelles
Germania preda presedintia semestriala a Uniunii Europene Portugaliei.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.