De maine, pe litoral, hotelurile maresc tarifele, patronii de terase mai umfla cu ceva preturile, pe plaja sezlongul si umbrele vor costa mai mult. Mai concret, totul se va scumpi cu pana la 30 la suta. Vremea este si ea deosebit de calda, aproape 27
De maine, pe litoral, hotelurile maresc tarifele, patronii de terase mai umfla cu ceva preturile, pe plaja sezlongul si umbrele vor costa mai mult. Mai concret, totul se va scumpi cu pana la 30 la suta. Vremea este si ea deosebit de calda, aproape 27 de grade Celsius in aer si 23 de grade in apa marii, astfel ca turistii au toate ingredientele necesare petrecerii unei vacante frumoase la malul marii. Cei mai multi turisti aleg ca destinatie statiunea Mamaia, unde in acest moment cu greu mai gasesti un loc de cazare la hotelurile de doar doua si trei stele. Nici sudul litoralului nu a fost neglijat, Neptunul si Costinestiul aflandu-se in topul preferintelor celor mai tineri. Ca sa faca fata afluxului de calatori, CFR a suplimentat incepand de ieri numarul trenurilor care fac legatura intre Constanta - Bucuresti si retur, cu trei garnituri noi. Asadar, cei care sunt astazi si maine la mare se pot bucura si pentru ca este ultimul week-end inaintea noului val de scumpiri.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.