Leonard Munteanu Gheorghe Mocanu este comisar la Sectia Criminalistica a IPJ Vrancea de aproape un deceniu, dar meseria nu l-a impiedicat sa-si dezvolte si latura artistica. In 2002, a lansat un album de muzica usoara, apoi si-a vernisat doua expozi
Leonard Munteanu Gheorghe Mocanu este comisar la Sectia Criminalistica a IPJ Vrancea de aproape un deceniu, dar meseria nu l-a impiedicat sa-si dezvolte si latura artistica. In 2002, a lansat un album de muzica usoara, apoi si-a vernisat doua expozitii de pictura la Focsani si Bucuresti, iar in 2006 a lansat cartea "Borta". In volum este descris traiul plin de greutati al unor tarani din Muntii Vrancei. "Multi se intreaba cum impac capra cu varza, respectiv profesia de criminalist cu dragostea fata de arta si literatura. Uite ca se poate! Daca stii sa lasi la poarta IPJ ideile literare si artistice, iar la usa casei spetele din dosare, atunci totul e OK", a declarat, pentru CANCAN, politistul premiat pentru literatura.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.