In Franta, la Altkirch, a avut loc un proces mai putin obisnuit. Un cocos a fost dat in judecata de o femeie de 70 de ani si de fiul acesteia, de 46 de ani, pe motiv ca nu puteau dormi din cauza cantatului acestuia. Cei doi au actionat in instanta a
In Franta, la Altkirch, a avut loc un proces mai putin obisnuit. Un cocos a fost dat in judecata de o femeie de 70 de ani si de fiul acesteia, de 46 de ani, pe motiv ca nu puteau dormi din cauza cantatului acestuia. Cei doi au actionat in instanta atat pasarea, cat si pe proprietarul acesteia. "Reclamantii au sustinut ca pasarea ii trezea din somn la trei dimineata si ca toata ziua nu mai erau buni de nimic. Insa ce poti sa-i faci unui cocos? Nu e rostul lui sa cante?", a explicat avocatul apararii, Marc Muller. Cei doi reclamanti au cerut daune de 1.500 de euro de la proprietarul cocosului, insa, in urma procesului, nu s-au ales cu nimic. Instanta care a judecat cazul a ajuns la concluzia ca este dreptul pasarii sa cante dupa bunul plac. Ba mai mult, reclamantii au fost obligati sa plateasca si cheltuielile de judecata, 400 de euro, pentru procesul intentat chiar de ei. Cu toate acestea, dupa proces, proprietarul cocosului a decis sa-l tina pe acesta intr-un loc mai ferit, de unde sa nu mai deranjeze vecinii cu cantatul lui, cu noaptea-n cap.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.