Nu este loc decat pentru una

Cum era de asteptat, musicalul "Chicago" jucat pe Broadway cu succes a fost adaptat si pentru marile ecrane (in 1927 si in 1942, cu Ginger Rogers in rolul principal), dar asta se intampla inainte ca interesul p
Nu este loc decat pentru una

Cum era de asteptat, musicalul "Chicago" jucat pe Broadway cu succes a fost adaptat si pentru marile ecrane (in 1927 si in 1942, cu Ginger Rogers in rolul principal), dar asta se intampla inainte ca interesul pentru filmele acestui gen sa scada. Totusi, entuziasmul legat de revenirea in 1996 a musicalului lui Bob Fosse (de fapt, o adaptare a piesei originale) a fost atat de mare incat multe studiouri s-au aratat dispuse sa riste sa investeasca intr-o versiune cinematografica moderna. Noi n-am vazut "varianta originala si laudata" de pe Broadway, dar chiar si asa filmul ni se pare o imbinare perfecta de drama cu muzica, de asemenea energic, extravagant, inteligent, amuzant si, nu in ultimul rand, sexy. Renee Zellweger si Catherine Zeta-Jones se potrivesc perfect rolurilor criminalelor cu inimi impietrite, dar cu idealuri de aur. Mai mult, amandoua dovedesc ca nu sunt doar niste actrite frumoase, ci si niste cantarete talentate. Iar Richard Gere, in rolul ticalosului avocat, dispus sa castige bani rapid, dar si prestigiu, ne ofera un personaj stralucitor si carismatic, complet diferit de ceea ce am vazut in alte productii.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.