Cruzime. Suparat pe catelul care si-a facut nevoile pe covor, un craiovean si-a varsat nervii pe bietul animal in mod ingrozitor, aruncandu-l pe geam Picky, un labrador de cateva luni, a scapat ca prin minune cu viata, dupa ce stapanul sau, Mihai Va
Cruzime. Suparat pe catelul care si-a facut nevoile pe covor, un craiovean si-a varsat nervii pe bietul animal in mod ingrozitor, aruncandu-l pe geam Picky, un labrador de cateva luni, a scapat ca prin minune cu viata, dupa ce stapanul sau, Mihai Vasile Zainel, de 51 de ani, l-a aruncat de la ultimul etaj al blocului 44 A, din cartierul craiovean Craiovita Noua. Echipa de politisti prezenta la fata locului l-a gasit pe Picky intr-o balta de sange si a chemat asociatia pentru protectia animalelor "Suflete nevinovate". Copilul barbatului care l-a aruncat pe Picky de la balcon a fost gasit si el langa catel, intr-o stare de soc, plangand pentru ce i se intamplase prietenului sau, animalul cel mai drag. Catelul a supravietuit, pentru ca prima data a cazut pe o salcie, iar impactul cu pamantul nu a fost brusc. In curand, el va ajunge intr-o familie care iubeste animalele si care ii va oferi iubirea si protectia ce i-au lipsit. "Nu-mi dau seama ce inima a avut acest om sa arunce animalutul nevinovat de la balcon. L-am luat acasa, l-am spalat si acum il vom ingriji, pana cand va ajunge la oamenii cu suflet bun", a declarat Aurelia Loaca, vicepresedinte Federatia Romana pentru Protectia si Controlul Animalelor. Suparat pe presa, stapanul a spus ca: "Este o jigodie de caine". Cu cateva zile inainte de a fi aruncat pe geam, Picky fusese dat afara din casa de stapan, dupa o alta criza de furie, fiind recuperat la insistentele copilului sau. Trebuie spus ca, in orice tara democrata, craioveanul ar face puscarie cativa ani buni pentru fapta sa incredibila. In Romania, abia zilele trecute a fost introdus in Parlament un proiect de lege care prevede inchisoare pentru cei care isi agreseaza animalele.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.