Metoda. Un bihorean sustine ca a descoperit modul prin care orice bolnav de diabet se poate trata fara a se mai injecta cu insulina "Sa nu mananci sa te saturi! Sa mananci pentru a te insanatosi!", este sfatul pe care il da vindecatorul Ioan Pop Bla
Metoda. Un bihorean sustine ca a descoperit modul prin care orice bolnav de diabet se poate trata fara a se mai injecta cu insulina "Sa nu mananci sa te saturi! Sa mananci pentru a te insanatosi!", este sfatul pe care il da vindecatorul Ioan Pop Blaga tuturor diabeticilor. Practic, toti bolnavii ar trebui sa tina un regim alimentar disociat. "Eu am grupat toate alimentele in sase grupe esentiale - carne, grasimi, branzeturi, cereale, legume si fructe. De exemplu, carnea nu se consuma impreuna cu grasimile, painea, orezul ori cartofii pentru ca duce la diabet", ne-a spus Ioan Pop Blaga. Bolnavul de diabet trebuie sa manance fructele separat si numai pe stomacul gol. Si nu orice fel de fructe, ci doar mere, pere, gutui, zmeura, agrise, coacaze, bogate in vitamina E care duce la scaderea glicemiei. "Eu aveam glicemia 368, iar dupa ce am cumparat cartile domnului Blaga ma simt mult mai bine. Mananc foarte multe legume, mere, carne de pui, peste si iaurt. Pot sa spun ca nivelul glicemiei mi-a sazut treptat ajungand chiar si la 100", ne-a spus doctorul Petru Crisan, de la Spitalul Clinic de Copii din Oradea. Prin regimul alimentar disociat, prescris de terapeutul bihorean in cele patru carti editate pana in prezent, diabeticii se pot insanatosi rapid, fara medicamente si insulina. Acestia ar trebui sa consume in principal mazare, masline, patrunjel, salata verde, ceapa, nuci, alune, migdale sau uleiuri vegetale, bogate in vitamina E. Bihoreanul in varsta de 50 de ani spune ca totul a inceput dupa ce un prieten foarte bun s-a imbolnavit de diabet. "Am ales sa scriu despre aceasta boala dintr-un motiv afectiv. Eu nu am facut niciodata diabet, iar glicemia mea este 78, in conditiile in care valoarea normala este de 85. Mai mult, in 18 ani nu am luat decat cateva pastile", ne-a mai spus Blaga, care crede ca orice boala se poate vindeca printr-o alimentatie corecta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.