Editura Quality Books vine cu doua titluri din Colectia Bestseller.   Otravurile Afroditei Fiind unul dintre cei mai buni psihoterapeuti din New York specializati in tratarea tulburarilor de natura sexuala, dr Morgan Snow a vazut de toate, de
Editura Quality Books vine cu doua titluri din Colectia Bestseller.   Otravurile Afroditei Fiind unul dintre cei mai buni psihoterapeuti din New York specializati in tratarea tulburarilor de natura sexuala, dr Morgan Snow a vazut de toate, de la copii abuzati pana la cele mai bizare forme de perversiune sexuala. Si atunci cand din ce in ce mai multe protagoniste ale unor videochaturi erotice sunt otravite, numai dr Snow il poate ajuta pe detectivul Noah Jordain sa dezlege misterul.  Risc maxim Atunci cand MI5 afla ca pe teritoriul Marii Britanii actioneaza un "invizibil", adica un terorist care este cetatean englez, cel mai ingrozitor cosmar al serviciilor secrete prinde viata. Un astfel de terorist este aproape imposibil de depistat, el poate actiona in voie si poate pune la punct cele mai diabolice si mai greu de prevazut atentate. Liz Carlyle, tanara angajata a MI5, descopera ca o importanta retea terorista planuieste un atac foarte dur impotriva Regatului Unit si incepe o ancheta care ii va pune la incercare limitele si ii va primejdui chiar viata.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.