Entertainer. Cliff Richard are 67 de ani si distreaza spectatorii de fiecare data cand ploua la Wimbledon Ca sa scape de el, organizatorii Open-ului britanic au proiectat un acoperis retractabil, care va fi gata in 2009. De fiecare data cand ploua,
Entertainer. Cliff Richard are 67 de ani si distreaza spectatorii de fiecare data cand ploua la Wimbledon Ca sa scape de el, organizatorii Open-ului britanic au proiectat un acoperis retractabil, care va fi gata in 2009. De fiecare data cand ploua, publicul de la Wimbledon este nevoit sa-l asculte pe Cliff Richard. Pasionat de acest sport, acesta a infiintat si o fundatie de tenis. Cintaretul de rock, nascut in India, a dominat scena muzicii englezesti la sfarsitul anilor '50, devenind cel mai bine vandut artist din Marea Britanie, cu 250 de milioane de albume, inaintea formatiei Beatles si a lui Elvis. Apoi s-a convertit la crestinism si a adoptat stilul pop. Richard este pasionat de cai si de vin. Are in grajdul personal trei cai, denumiti dupa Zeul Razboiului la romani si fiii sai: Marte, Phobos si Deimos. In plus, detine o podgorie in Portugalia, iar vinul produs de el este foarte popular in zona.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.