Confesiuni. Amanta manelistului Adi Minune continua seria dezvaluirilor despre relatia tumultuoasa pe care o are cu celebrul cantaret Povestea de dragoste dintre Adi Minune si Simona Ianit, femeia in casa careia acesta si-a descarcat arma duminica n
Confesiuni. Amanta manelistului Adi Minune continua seria dezvaluirilor despre relatia tumultuoasa pe care o are cu celebrul cantaret Povestea de dragoste dintre Adi Minune si Simona Ianit, femeia in casa careia acesta si-a descarcat arma duminica noapte, ascunde in spatele ei amanunte socante. Manelistul a avut relatii intime cu doua dintre verisoarele sale in timp ce era si cu pitesteanca. Mai multi copii, rezultati din relatiile lui Minune cu aceste femei, au murit imediat dupa nastere. "In '92, cand ne-am cunoscut, aveam 18 ani. Parintii mei organizau petreceri si il chemau pe Dan Armeanca si trupa lui sa cante. Printre baieti era si Adi. Eu n-am stiut ca el era innebunit dupa mine. Tarziu am aflat si tot stand de vorba am ajuns sa tin la el", povesteste Simona. "Pe vremea aceea nu era cizelat ca acum. Nu stia nici macar "Tatal Nostru". Eu l-am pus sa invete rugaciunea. A repetat-o in timp ce mergeam pe autostrada, pana i-a ramas in cap". Potrivit tinerei, in acea perioada Minune traia deja cu verisoara lui, Kati. "La vremea respectiva Adi era incurcat cu Kati si cu o sora a acesteia. De altfel, a avut si un copil cu sora lui Kati, care a decedat dupa nastere, iar ea a murit acum cativa ani din cauza unui cancer ovarian", isi aminteste Simona. In perioada respectiva pitesteanca era fotomodel si a prezentat o vreme pentru cateva case de moda cunoscute. "M-am lasat de modelling din cauza lui. Nu voia sa se mai holbeze lumea la mine. Ma voia numai pentru el". Acum opt ani, Simona a ramas insarcinata. "Copilul acesta, un baietel, a murit in timpul nasterii. N-a fost sa fie! Tot cu Adi am mai ramas insarcinata, acum cativa ani, dar am pierdut sarcina in urma unui accident de masina", povesteste Simona. Despre relatia ei cu Adi, Simona spune ca a fost una dificila din cauza neamurilor numeroase ale manelistului. "Tot timpul e pe drumuri. Acolo, in familia lui, sunt peste 30 de persoane care nu fac nimic si sunt intretinute de el. Pe mine m-au acuzat ca l-am pacalit sa-mi ia apartamentul asta. Pot sa va spun ca am pus bani impreuna. Peretii sunt ai lui, dar ce-i inauntru e al meu", a afirmat hotarata Simona Ianit.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.