"Targul Finantatorilor", organizat de Federatia Patronilor Bihor (FPB), se incheie astazi si s-a desfasurat la Complexul comercial "Lotus Market" din Oradea, anunta Rompres. Evenimentul a reunit 12 banci, plus alte institutii de finantare, firme de l
"Targul Finantatorilor", organizat de Federatia Patronilor Bihor (FPB), se incheie astazi si s-a desfasurat la Complexul comercial "Lotus Market" din Oradea, anunta Rompres. Evenimentul a reunit 12 banci, plus alte institutii de finantare, firme de leasing si companii de asigurari. "Este un targ asemanator cu Targul de bani de la Bucuresti. Consideram ca este cel mai mare eveniment de acest gen organizat in Romania, din punct de vedere al prezentei celor care ofera produse bancare si credite", a apreciat presedintele FPB, Ioan Lucian, care a adaugat ca a regandit revenirea targului pe piata evenimentelor datorita schimbarilor care au loc in lumea bancara. FPB a trimis peste 600 de invitatii companiilor private si persoanelor fizice de a participa la targ. De altfel, la manifestare poate participa oricine, intrarea fiind libera. Ca o incununare a manifestarii, Ioan Lucian a precizat ca FPB va edita un catalog al participantilor in 3.000 de exemplare, care va fi distribuit prin reteaua nationala a FPB.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.