Risipa. FC Barcelona a cheltuit cei mai multi bani pentru cea mai ofensiva echipa din istoria sportului rege "Campeones de Liga", a titrat mare "AS", dupa succesul istoric al lui Real Madrid, de anul acesta. "La anul, vreau sa revenim acolo unde ne
Risipa. FC Barcelona a cheltuit cei mai multi bani pentru cea mai ofensiva echipa din istoria sportului rege "Campeones de Liga", a titrat mare "AS", dupa succesul istoric al lui Real Madrid, de anul acesta. "La anul, vreau sa revenim acolo unde ne este locul", a fost reactia de orgoliu a lui Ronaldinho, dupa succesul din ultima etapa, 5-1, cu Gimnastic Tarragona. Brazilianul este curtat insistent de AC Milan, care este pregatita sa mute si la Eto?o, dar Laporta nici nu vrea sa auda. "Avem o echipa unita. Lucrurile vor sta altfel la anul", a spus presedintele Bariei, care a reusit miscarea verii in fotbalul mondial, transferul lui Thierry Henry. Cu francezul in primul "11", Baria anunta cea mai spectaculoasa echipa din istoria fotbalului. Conform cotelor de piata ale jucatorilor, Barcelona valoreaza 426 de milioane de euro, locul urmator fiind ocupat de Chelsea, 420 de milioane de euro, in timp ce Manchester United completeaza podiumul, cu 337 milioane de euro. "De-abia astept noul sezon", a spus si Johan Cruyff, care crede ca noua echipa a Barcelonei poate fi mai buna decat celebrul "Dream-Team", construit de el in anii ?90. Triumviratul magic ? Ronaldinho ? Messi ? Eto?o s-a transformat intr-un spectaculos cvartet, cu Henry la pupitru. Lor li se pot alatura Chivu, Lampard si Abidal, ultimele tinte declarate ale lui Laporta. Viitorul lui Lampard la Chelsea este incert, in conditiile in care "Albastrii" nu se gandesc sa-i prelungeasca contractul, scadent in 2009. Pentru Abidal, Baria a facut o oferta de 14 milioane de euro, decisiva spune presa spaniola. Yaya Toure, adus de la AS Monaco pentru 12 milioane de euro, va juca si el pe "Camp Nou", din toamna.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.