Banca Transilvania a atins cifra de 1 milion de carduri emise, potrivit unui comunicat al bancii. In oferta bancii se regasesc carduri de debit, de credit, precum si co-branded, tocmai pentru a raspunde astfel unei piete extrem de segmentate, cu ceri
Banca Transilvania a atins cifra de 1 milion de carduri emise, potrivit unui comunicat al bancii. In oferta bancii se regasesc carduri de debit, de credit, precum si co-branded, tocmai pentru a raspunde astfel unei piete extrem de segmentate, cu cerinte specifice, afirma sursa citata.
"Am ajuns la acest rezultat datorita faptului ca am incercat de fiecare data sa fim cu un pas inaintea pietei. Suntem promotori in ceea ce priveste introducerea in Romania a cardurilor Visa co-branded si - la inceputul acestui an - a cardurilor de credit Visa Platinum. De la produse dedicate oamenilor de afaceri si pana la cele pentru studenti ne-am gandit la fiecare client al nostru - actual sau potential", a declarat Robert C. Rekkers, directorul general al Bancii Transilvania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.