Un tanar din comuna Dabuleni - Dolj a murit incercand sa salveze un copil care tocmai se ineca intr-un canal de irigatii din localitate. Acesta a reusit sa-l salveze pe copil, insa el nu a mai putut ajunge la mal. Trupul neinsufletit al tanarului de
Un tanar din comuna Dabuleni - Dolj a murit incercand sa salveze un copil care tocmai se ineca intr-un canal de irigatii din localitate. Acesta a reusit sa-l salveze pe copil, insa el nu a mai putut ajunge la mal. Trupul neinsufletit al tanarului de 25 de ani a fost descoperit de pompieri, luni dimineata, in jurul orei 6.30, in canalul de irigatii din localitate.

Aurel Ionut Zamfir, in varsta de 25 de ani, a plecat duminica dupa-amiaza la camp si, in drumul sau, a auzit strigatele de ajutor ale unui copil care se scalda in canalul de irigatii si a intervenit pentru a-l salva. Ionut a reusit sa il scoata pe cel mic de acolo. Pentru gestul de omenie, barbatul a platit cu propria-i viata, nereusind sa mai ajunga la mal. „Barbatul a disparut duminica, atunci cand s-a aruncat in canalul cu apa pentru a salva viata copilului.

I-am cautat trupul neinsufletit in noaptea de duminica - 24 iunie, pana la ora 01.00, dar l-am gasit abia azi de dimineata“, a declarat George Valceleanu, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dolj. Din primele cercetari, medicii au stabilit faptul ca barbatul a murit prin inec.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.