Aproximativ 42 de milioane de euro. Cam asta este suma care ar urma sa fie pusa la bataie pentru constructia unui nou spital in municipiul Bacau. Ionut Tomescu, purtatorul de cuvant al Primariei Bacau, spune ca, in urma cu cateva zile s-a desfasurat
Aproximativ 42 de milioane de euro. Cam asta este suma care ar urma sa fie pusa la bataie pentru constructia unui nou spital in municipiul Bacau. Ionut Tomescu, purtatorul de cuvant al Primariei Bacau, spune ca, in urma cu cateva zile s-a desfasurat licitatia pentru constructia acestei noi unitati medicale. "Din cele opt societati care au cumparat documentatiile de atribuire, la licitatie, a lucrarilor de proiectare si executie a Spitalului Municipal s-a prezentat un consortiu format din 4 firme. Este vorba despre ICO Brasov, ICO Electric, Philips Medical Sistems si Integrine. Valoarea previzionata a lucrarilor se ridica la 135 mil RON, iar durata de executie este de 30 de luni de la data intrarii in vigoare a contractului. Ofertele sunt studiate, in prezent, de comisia de specialitate", declara Ionut Tomescu. Purtatorul de cuvant al Primariei Bacau mai adauga faptul ca din aceasta comisie fac parte reprezentanti ai Ministerului Administratiei, ai Directiei de Sanatate Publica Bacau si ai Ordinului Arhitectilor din Romania, filiala Bacau. Lucrarile presupun atat constructia cladirii, asigurarea aparaturii medicale si a dotarilor necesare, cu alte cuvinte predarea "la cheie".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.