Romancele, la Cupa Mondiala. Reprezentativa feminina de handbal a Romaniei debuteaza azi, de la 15.00 (in direct la sport.ro), contra Suediei, in grupa B a Cupei Mondiale, la Aarhus (Danemarca). Maine, de la aceeasi ora, "tricolorele" intalnesc Fran
Romancele, la Cupa Mondiala. Reprezentativa feminina de handbal a Romaniei debuteaza azi, de la 15.00 (in direct la sport.ro), contra Suediei, in grupa B a Cupei Mondiale, la Aarhus (Danemarca). Maine, de la aceeasi ora, "tricolorele" intalnesc Franta, iar joi, de la 19.00, Norvegia. "Cneazul", pe tabloul principal. Jucatorul de tenis roman Andrei Pavel l-a invins pe belgianul Kristof Vliegen, cu 6-1, 6-7, 6-4, in ultima runda a calificarilor, din cadrul turneului Masters de la Madrid. Tripla in Corsica. Campionul mondial la zi, Sebastien Loeb, a castigat a treia oara consecutiv Raliul Corsicii, depasindu-l cu 23,7 secunde pe Marcus Gronholm, rivalul direct in lupta pentru titlul mondial.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.