Desi Apa Nova a anuntat saptamana trecuta ca nu va mai opri alimentarea cu apa pe perioada caniculei, a programat si pentru aceasta saptamana cateva intreruperi. Oprirea apei este necesara pentru efectuarea unor lucrari de extindere la reteaua telesc
Desi Apa Nova a anuntat saptamana trecuta ca nu va mai opri alimentarea cu apa pe perioada caniculei, a programat si pentru aceasta saptamana cateva intreruperi. Oprirea apei este necesara pentru efectuarea unor lucrari de extindere la reteaua telescopica si remediere a avariilor aparute in sistemul de alimentare cu apa potabila.
Astazi, intre orele 9-15, vor ramane fara apa la robinete consumatorii din perimetrul strazilor: Bd. Th Pallady-- blocurile V11 si V10; Armenis - blocul J3 si Punctul Termic 12. Maine, intre orele 8,30-22,30, se va opri apa la consumatorii din perimetrul strazilor: sos. Iancului nr. 1-9, Sachelarie Visarion nr. 2-10, Elev stefanescu nr. 2-10, Avrig nr. 14 si 39 si Aleea Zarandului. Intre orele 8-20, se va intrerupe apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Slt. Popa, Soldat Olteanu, Amurgului si Calea Rahovei.
Joi, intre orele 8-20.30, se va opri apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Calea Mosilor nr. 306-314 si sos. Mihai Bravu nr. 308-310.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.