Presedintele organizatiei Democratilor, filiala Braila, deputatul Horia Vasioiu s-a saturat de actiunile presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, "acest Vanghelie" al brailenilor, care refuza in mod repetat sa puna pe ordinea
Presedintele organizatiei Democratilor, filiala Braila, deputatul Horia Vasioiu s-a saturat de actiunile presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, "acest Vanghelie" al brailenilor, care refuza in mod repetat sa puna pe ordinea de zi unele propuneri ale consilierilor democrati. "Refuza sa puna pe ordinea de zi propunerea consilierilor nostri in legatura cu cele 1000 de hectare date in administrarea CLM Galati, pentru ca Guvernul sa revoce decizia luata la vremea respectiva. Mai mult decat atat, reprezentantii CJ Braila au venit cu o intampinare la Tribunal, motivand ca persoana care a luat pozitie in instanta in acest caz nu are calitatea activa procesuala si sa respinga actiunea acestuia. Ne vom judeca in mod sigur. Daca un reprezentant al CJ nu are calitatea sa faca acest demers, atunci cine are dreptul?", a spus deputatul Vasioiu. El a mai spus ca s-a solicitat CJ vacantarea functiei de consilier PD detinuta pana nu de mult de Ionascu Negru, care a trecut la liberali, venind cu o propunere pe ordinea de zi la sedinta CJ, dar ca initiativa lipseste de pe documente." Noi am intrebat de ce nu s-a pus pe ordinea de zi vacantarea functiei de consilier, iar motivatia a fost faptul ca nu s-a primit un raspuns de la PNL. S-ar putea sa treaca un cincinal pana PNL sa le dea raspuns, se tergiverseaza legea asta este. Vom actiona in judecata presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu, dar si pe secretarul Nicu Filoti", a subliniat Vasioiu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.