Replica. Presedintele Aedificia Carpati a negat orice legatura cu tanarul Laurentiu Badea, care are masini de 27 de miliarde de lei CANCAN a publicat in editia din 21 iunie un articol referitor la patronul societatii Aedificia Carpati, Petre Badea.
Replica. Presedintele Aedificia Carpati a negat orice legatura cu tanarul Laurentiu Badea, care are masini de 27 de miliarde de lei CANCAN a publicat in editia din 21 iunie un articol referitor la patronul societatii Aedificia Carpati, Petre Badea. In textul intitulat "Tati i-a luat masini de 27 de miliarde de lei" s-a facut referire la un anume Laurentiu Badea, despre care autorul materialului a afirmat ca este fiul omului de afaceri Petre Badea. Acesta ne-a precizat, insa, ca nu are niciun copil, asa incat, in mod eronat, in articol s-a facut legatura intre el si Laurentiu Badea. Mai mult, omul de afaceri a aratat ca povestea potrivit careia ar fi daramat biserica Manastirii Cotroceni este total ireala. De fapt, Petre Badea a sustinut Biserica Ortodoxa prin Patriarhia Romana, cu ctitorirea mai multor lacasuri de cult. De asemenea, omul de afaceri precizeaza ca nu a detinut niciodata actiuni la clubul de fotbal Dinamo si ca firma Aedificia Carpati (despre care autorul materialului a scris ca ar fi o societate "capusa") este o societate solida, cu peste 2.000 de angajati, cadre tehnice si muncitori si care realizeaza proiecte la cel mai inalt nivel. Conducerea CANCAN anunta ca autorul materialului a fost aspru sanctionat si ca s-a dispus, ca masura suplimentara, propunerea retragerii temporare a dreptului de a mai scrie in paginile ziarului nostru.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.