Trupa Vama a lansat ieri videoclipul piesei "Bed for love", primul single de pe albumul care va aparea in toamna. Videoclipul are un mesaj simplu: pentru nimic in lume iubirea nu trebuie sa se transforme in obisnuinta, iar daca se intampla, speranta
Trupa Vama a lansat ieri videoclipul piesei "Bed for love", primul single de pe albumul care va aparea in toamna. Videoclipul are un mesaj simplu: pentru nimic in lume iubirea nu trebuie sa se transforme in obisnuinta, iar daca se intampla, speranta este intr-o alta iubire. In cadrul unei conferinte de presa a fost anuntata si lansarea campaniei de promovare a videoclipului, care va incepe maine, cu difuzarea videoclipului pe internet. "Ne pregatim de o lansare foarte mare pe internet, pentru ca acesta se misca mult mai repede decat toate celelalte canale media", a declarat solistul trupei, Tudor Chirila. Melodia "Bed for love" este cantata in limba engleza, fiind compusa pentru participarea trupei la etapa de preselectie pentru Eurovision 2007. Pentru noul lor videoclip, Jurnalul National il declara pe Tudor Chirila "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.