Antena 1, ora 10.00
"Concurs interactiv"

Daca in prag de an nou ati terminat toate pregatirile si nu aveti ce face, nu va pacaliti urmarind acest asa-zis "concurs interactiv" ce va promite marea cu sarea. Desigur, bugetul dvs. a fost
Antena 1, ora 10.00
"Concurs interactiv"

Daca in prag de an nou ati terminat toate pregatirile si nu aveti ce face, nu va pacaliti urmarind acest asa-zis "concurs interactiv" ce va promite marea cu sarea. Desigur, bugetul dvs. a fost afectat de sarbatori, dar nu o ascultati pe duduia care va imbie cu 25 de milioane de lei vechi daca telefonati si ghiciti cuvantul banal propus de dansa. Telefonand, ati cazut in plasa acestei escrocherii, pentru ca veti pierde multe minute asteptand sa dati raspunsul castigator, si pana la urma costul notei telefonice va va ingrozi. Protectia Consumatorului oare ce zice despre astfel de "concursuri interactive"?!

OTV, ora 19.15
"Dan Diaconescu Direct"

Nici macar de sarbatori "laureatul" D.D. de la "Zece pentru Romania" nu vrea sa stea acasa si-i intoxica pe naivi cu sinistre "cazuri senzationale". "Directul" acestui asa-zis realizator TV isi are publicul sau tinta, care, chiar daca sta la bloc, tot o mahala reprezinta, si nu orice mahala, ci una sordida, in care misuna multe persoane duse cu pluta. Pe Elodia a facut-o mai celebra decat pe Copilul-Minune, va urma alt "caz de senzatie" savurat de cei care n-au ce face decat sa-si piarda noptile in compania acestui individ ce castiga zdravan de pe urma prostovanilor care il privesc.
Prima TV, ora 20.30
"Evadata"

Acest thriller o are drept eroina pe Libby, ajunsa la inchisoare pentru ca si-ar fi ucis sotul. Dupa sase ani de puscarie, Libby descopera (!!) ca sotul ei traieste si doar si-a inscenat moartea pentru a intra in posesia asigurarii. Femeia va fi eliberata pe cautiune. Ea vrea sa obtina custodia fiului ei si... sa-si ucida sotul, daca tot a fost condamnata pentru aceasta crima. Un film de doua parale, fara mari vedete! z


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.