>> Un turist si-a pierdut viata intr-un accident rutier ce a avut loc la iesirea din statiunea Costinesti.

>> Insotit de doi prieteni, tanarul din Bucuresti pleca spre casa dupa un week-end petrecut pe litoral.

>> Circulatia a f
>> Un turist si-a pierdut viata intr-un accident rutier ce a avut loc la iesirea din statiunea Costinesti.

>> Insotit de doi prieteni, tanarul din Bucuresti pleca spre casa dupa un week-end petrecut pe litoral.

>> Circulatia a fost blocata in zona avand in vedere ca exista riscul producerii unei explozii.

un motociclist si-a pierdut viata, ieri-dimineata, la doar cateva sute de metri de statiunea Costinesti. Oamenii legii spun ca tanarul in varsta de 28 de ani venise pe litoral in urma cu trei zile si ca, in momentul producerii accidentului, acesta se indrepta spre casa insotit de mai multi prieteni. Din primele cercetari efectuate in acest caz a reiesit faptul ca, in jurul orei 04.00, impreuna cu doi prieteni, Robert Popescu, din Bucuresti, a plecat spre casa. Din nefericire insa, dupa doar cateva sute de metri, tanarul a pierdut controlul motocicletei. In urma impactului cu bordura, acesta a fost aruncat in arbustii de pe marginea drumului. De la locul incidentului, motocicleta a alunecat pe sosea aproape 300 de metri. Cu toate ca la fata locului a ajuns in doar cateva minute un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viata. Medicii spun ca, in urma impactului cu solul, tanarul a decedat pe loc. Trupul neinsufletit a fost transportat la Morga Cimitirului Central in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cauzelor mortii. Avand in vedere ca exista riscul producerii unei explozii din cauza scurgerilor de carburant, circulatia in zona a fost restrictionata o ora.

Graba spre casa

Lucratorii Politiei Rutiere Constanta spun ca cele mai multe accidente ce au avut loc de la inceputul sezonului estival s-au produs in momentul in care turistii se pregateau sa plece de pe litoral. Astfel, pe langa alegerea cu atentie a itinerarului pentru evitarea aglomeratiei, oamenii legii ii atentioneaza pe turisti sa respecte limitele de viteza si recomandarile pe care le primesc de la agentii din trafic. Una dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere produse pana in momentul de fata este viteza excesiva neadaptata la conditiile de drum.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.