Dorinta. Cel care i-a devansat in topul celor mai buni fotbalisti romani din toate timpurile pe Dobrin si pe Balaci ii vrea pe Plesan, Herea si Mardare Regele este legat pe viata de Steaua. Cu echipa din Ghencea a castigat primul trofeu adevarat al
Dorinta. Cel care i-a devansat in topul celor mai buni fotbalisti romani din toate timpurile pe Dobrin si pe Balaci ii vrea pe Plesan, Herea si Mardare Regele este legat pe viata de Steaua. Cu echipa din Ghencea a castigat primul trofeu adevarat al carierei sale, Supercupa Europei, in ?87, 1-0 cu Dinamo Kiev, la Monte Carlo. Gol, cine altul, Gheorghe Hagi. 20 de ani au trecut de atunci. Singurul fotbalist roman care a trecut pe la Real Madrid si Barcelona s-a intors in Ghencea. E "batranel" acum, n-a uitat jocul, doar ca nu mai are suflul acela de atunci si nici zvacnirea cu care si-a depasit mereu adversarul. E insa antrenorul cel mai bine platit din fotbalul nostru: 400.000 de euro, sec, la prima strigare, fara alte premieri de-ale lui Gigi Becali. Ieri, Regele s-a infatisat la Palat. Nu al lui, ci al lui Gigi. A vorbit in stilu-i caracteristic, simplu, la obiect si extrem de politicos. Nota discordanta a facut doar cel ce se vrea mai-marele pamanturilor, Gigi Becali. Nu stie exact care-i jocul cu noul sau lot. Va vedea, dupa cum spune, in perioada stagiului de pregatire de la Kaprun, Austria. Atunci, ii va inainta patronului lista cu cine pleaca, cine ramane. Minte putintel. Hagi are deja primele nume de la capitolul achizitii pe lista lui: Plesan, Herea, Mardare. Cu primul a lucrat la Poli Timisoara. I-a placut, desi olteanul a fost oscilant. Pe Herea l-a vazut in cateva meciuri, a auzit ca e ravnit de catre Rapidul lui Copos si, in opinia lui Hagi, este numai bun pentru mijlocul "ros-albastrilor". Surpriza cea mare vine de la Mardare. Fotbalistul Vasluiului a prins cheag, e drept, la lotul national de tineret, dar Steaua tinteste, dupa cum spune optimismul fara culmi al celui cu banii din Ghencea, la o finala de Liga Campionilor. Gica are, insa, ultimul cuvant. Ca doar el va da socoteala pentru rezultatele "Stelutei" de pe cerul lui Becali. 3.000.000 de euro pentru Tamas Gabriel Tamas a plecat, ieri, in Franta, unde a semnat pentru Auxerre. Internationalul roman a plecat impreuna cu impresarul sau, Victor Becali. Clubul din Hexagon a platit, pentru achizitionarea fotbalistului, 3.000.000 de euro. Tamas mai avea contract cu Spartak Moscova inca un an. Fundasul a mai fost dorit de Dinamo Kiev si de "caini".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.