Antrenorul echipei Gloria Bistrita, Ioan Ovidiu Sabau, a declarat ca jucatorii sai au avut o evolutie modesta in meciul cu FK Grbalj, scor 2-1, din prima mansa a turului I al Cupei UEFA-Intertoto, si a precizat ca nu au nici o scuza pentru prestatia
Antrenorul echipei Gloria Bistrita, Ioan Ovidiu Sabau, a declarat ca jucatorii sai au avut o evolutie modesta in meciul cu FK Grbalj, scor 2-1, din prima mansa a turului I al Cupei UEFA-Intertoto, si a precizat ca nu au nici o scuza pentru prestatia lor.
Gloria Bistrita a invins greu, cu 2-1, echipa muntenegreana FK Grbalj, dar spera totusi sa isi conserve avantajul in retur, atunci cand vor evolua si titularii de drept ai formatiei. "Nu sunt multumit de joc, chiar daca putem sa ne gasim o mie de scuze. Ca a fost o perioada scurta de pregatire, ca sunt jucatori noi, ca nu sunt relatii de joc... Dar nu avem nicio scuza. Destul de modest ne-am comportat cu o echipa, consider eu, sub valoarea noastra. Este un joc care ma ajuta sa fac o evaluare, sa vedem exact jucatorii la ce nivel se ridica dupa vacanta. Trebuie sa ne dea de gandit, pentru ca am intalnit un adversar modest. Am castigat doar cu 2-1 si la un moment dat riscam chiar sa facem egal acasa", a spus Sabau.
Tehnicianul formatiei bistritene este increzator ca evolutiile echipei vor creste din punct de vedere calitativ o data cu introducerea unor jucatori precum Coroian, Tilinca sau Dan Matei, ultimul nerefacut dupa o accidentare. "Sunt jucatori valorosi care n-au jucat astazi, iar atunci cand o vor face si cand vor fi la un nivel de pregatire foarte bun, se va schimba calitatea jocului", a comentat Sabau.
Antrenorul Gloriei considera ca postul de portar este cel mai bine acoperit in acest moment si nu a exclus posibilitatea operarii unor modificari la nivelul lotului. "Tatarusan in ultimul joc de campionat a aparat nu bine, ci foarte bine. El si Albut sunt doi portari in care ne punem mari sperante. Daca am avea pe fiecare post o astfel de concurenta, am avea o echipa foarte valoroasa", a spus Sabau, care a mentionat ca spera ca jucatorii transferati din Liga a II-a sa reuseasca sa se ridice la nivelul cerut de primul esalon. "Ramane de vazut daca vor reusi sa progreseze, sa aiba o mentalitate de invingatori, daca vor fi dornici sa inteleaga ceea ce se doreste de la ei. Gloria Bistrita este o echipa la care sunt pretentii, unde se asteapta maximul de la fiecare. Nu trebuie sa plecam de la ideea ca aceasta echipa este o rampa de lansare pentru jucatori. Daca va mai fi nevoie, va trebui sa ma gandesc sa intaresc axul central atat in aparare, cat si la mijloc, pentru ca vreau ca si acolo sa existe concurenta", a explicat Sabau. Ioan Ovidiu Sabau a mentionat ca, in ciuda debutului mai slab din Intertoto, spera ca Gloria sa ajunga pana in turul trei al competitiei, unde ar urma sa intalneasca pe Atletico Madrid. "Nu trebuie sa abandonam ideea de a juca cu Atletico Madrid. Trebuie sa ne pregatim pentru a ne indeplini acest obiectiv, pentru ca ne dorim foarte mult sa aducem Atletico Madrid la noi acasa", a spus Sabau.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.